Grafisch ontwerp wedstrijden - Brandsupply

nieuw banner ontwerp?

Heb je op korte termijn een goed converterende banner nodig? Start dan een bannerproject op onze website. Binnen korte tijd zul je tientallen banner ontwerpen krijgen van onze ontwerpers. Uiteindelijk kies je de banner welke jij het meest geschikt vindt. De ontwerper wint die wedstrijd en jij hebt een vrij te gebruiken banner ontwerp!

Hoe het Werkt

1
Start een wedstrijd

Beschrijf in enkele minuten wat u nodig heeft en welke prijs u daarvoor wilt betalen. Wij starten direct de wedstrijd onder duizenden designers.

2
Ontvang vele ontwerpen

De designers gaan aan de slag. U zult vele ontwerpen op maat ontvangen. Geef feedback en werk samen aan uw droomontwerp.

3
Kies uw nieuwe ontwerp

Kies een winnaar en ontvang de files en rechten zodat u direct verder kunt. De winnende designer ontvangt het prijzengeld.

Start een wedstrijd en kies uw eigen op maat gemaakte ontwerp uit tientallen inzendingen!

Een banner is een grafische reclame-uiting op het internet. Een banner bevat vaak een logo en/of huisstijl en
daarnaast  een pakkende korte tekst die uitnodigt tot klikken. Het maken van een banner is vakwerk en behoort bij
voorkeur te geschieden door grafisch- of webdesigners. Een banner kent vaak  een GIF-, JPEG- of Flashbestand met
standaard resoluties.

Klanten aan het woord...

Agnes v. D Opgezette Vlinders

Wij hebben voor onze webwinkel Opgezette Vlinders met veel succes gebruik gemaakt van een ontwerpwedstrijd. Je kunt zelf de prijs kiezen en krijgt veel ontwerpen!

 

Saskia Velthuizen Secretaresse Totaal

Mijn ontwerpwedstrijd leverde wel 60 logo ontwerpen op. Normaal kun je maar uit twee of drie grafisch ontwerpen kiezen. Dan moet er maar net iets bij zitten dat je aanspreekt. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo en het wedstrijdverloop!

Peter Dombret BPositive Wear

Wij zijn heel erg opgetogen met het eindresultaat. Dit hadden wij nooit zelf kunnen bedenken. Echt een super methode en het wordt een kanjer van een Brand. Dikke pluim voor jullie initiatief en mogelijkheden die jullie hiermee creëren. Ik was heel sceptisch, maar daar wil ik voor getuigen dat je dat niet hoeft te zijn.

STATISTIEKEN

Designers

Inzendingen per wedstrijd

wedstrijden totaal

ontwerpen totaal

%

Aanbevolen