nieuwe bedrijfsnaam?

Op zoek naar een nieuwe pakkende bedrijfs- of productnaam? In beide gevallen biedt onze website de juiste oplossing. Je kunt op basis van je bedrijfsactiviteiten onze creatieven mee laten denken over een nieuwe naam. Je zult vele inspirerende ideeën op doen en er uiteindelijk vandoor gaan met een professionele naam zodat je helemaal klaar voor die droomstart bent!

Hoe het Werkt

1
Start een wedstrijd

Beschrijf in enkele minuten wat u nodig heeft en welke prijs u daarvoor wilt betalen. Wij starten direct de wedstrijd onder duizenden designers.

2
Ontvang vele ontwerpen

De designers gaan aan de slag. U zult vele ontwerpen op maat ontvangen. Geef feedback en werk samen aan uw droomontwerp.

3
Kies uw nieuwe ontwerp

Kies een winnaar en ontvang de files en rechten zodat u direct verder kunt. De winnende designer ontvangt het prijzengeld.

Logo laten ontwerpen? Start een ontwerpwedstrijd en kies uw nieuwe logo ontwerp uit tientallen inzendingen!

De naam voor je bedrijf is bij voorkeur een bedrijfsnaam die goed past bij jou, je bedrijf en je activiteiten. Je gaat de naam als het goed is lang gebruiken, een naamsverandering is verwarrend en zonde van je opgebouwde naamsbekendheid. Je naam komt op je website, facturen en je visitekaartje etc. Uiteindelijk zullen veel mensen je activiteiten aan je bedrijfsnaam koppelen. Daarom is het van belang om voldoende aandacht te besteden aan het kiezen van een passende bedrijfsnaam.

 

Klanten aan het woord...

Stéphan Raway RS1 Racing Events

Ik heb een logo laten ontwerpen en ben heel tevreden met het verloop en het eindresultaat van mijn wedstrijd.

Zoveel goede inzendingen dat het moeilijk was om een keuze te maken.
Ik zal zeker nog een beroep doen op jullie diensten in de toekomst!

 

Peter Dombret BPositive Wear

Wij zijn heel erg opgetogen met het eindresultaat. Dit hadden wij nooit zelf kunnen bedenken. Echt een super methode en het wordt een kanjer van een Brand. Dikke pluim voor jullie initiatief en mogelijkheden die jullie hiermee creëren. Ik was heel sceptisch, maar daar wil ik voor getuigen dat je dat niet hoeft te zijn.

Saskia Velthuizen Secretaresse Totaal

Mijn ontwerpwedstrijd leverde wel 60 logo ontwerpen op. Normaal kun je maar uit twee of drie grafisch ontwerpen kiezen. Dan moet er maar net iets bij zitten dat je aanspreekt. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo en het wedstrijdverloop!

STATISTIEKEN

Designers

Inzendingen per wedstrijd

wedstrijden totaal

ontwerpen totaal

%

Aanbevolen