Grafisch ontwerp wedstrijden - Brandsupply

grafisch design?

Op brandsupply kun je duizenden professionals laten nadenken over een grafisch design.Je bepaalt zelf de prijs van het ontwerp en krijgt de keuze uit tientallen inzendingen. Je betaalt de prijs alleen als je daadwerkelijk een winnaar kiest! Vele bedrijven gingen u voor en hebben hun grafisch design laten ontwerpen via onze website!

Hoe het Werkt

1
Start een wedstrijd

Beschrijf in enkele minuten wat u nodig heeft en welke prijs u daarvoor wilt betalen. Wij starten direct de wedstrijd onder duizenden designers.

2
Ontvang vele ontwerpen

De designers gaan aan de slag. U zult vele ontwerpen op maat ontvangen. Geef feedback en werk samen aan uw droomontwerp.

3
Kies uw nieuwe ontwerp

Kies een winnaar en ontvang de files en rechten zodat u direct verder kunt. De winnende designer ontvangt het prijzengeld.

Start een wedstrijd en kies uw eigen op maat gemaakte ontwerp uit tientallen inzendingen!

Grafisch design is een verzamelnaam voor ontwerpen vormgegeven door een grafisch designer. Deze ontwerpen worden uiteindelijk getoond via verschillende dragers zoals drukwerk, advertenties, visitekaartjes etc. Voorbeelden van grafisch design zijn bijv. een logo en huisstijl. (Potentiële) klanten, leveranciers, medewerkers etc. worden dus continu geconfronteerd met het grafisch design van een bedrijf dat een verlengstuk van de bedrijfsvoering vormt!

Klanten aan het woord...

Agnes v. D Opgezette Vlinders

Wij hebben voor onze webwinkel Opgezette Vlinders met veel succes gebruik gemaakt van een ontwerpwedstrijd. Je kunt zelf de prijs kiezen en krijgt veel ontwerpen!

 

Saskia Velthuizen Secretaresse Totaal

Mijn ontwerpwedstrijd leverde wel 60 logo ontwerpen op. Normaal kun je maar uit twee of drie grafisch ontwerpen kiezen. Dan moet er maar net iets bij zitten dat je aanspreekt. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo en het wedstrijdverloop!

Peter Dombret BPositive Wear

Wij zijn heel erg opgetogen met het eindresultaat. Dit hadden wij nooit zelf kunnen bedenken. Echt een super methode en het wordt een kanjer van een Brand. Dikke pluim voor jullie initiatief en mogelijkheden die jullie hiermee creëren. Ik was heel sceptisch, maar daar wil ik voor getuigen dat je dat niet hoeft te zijn.

STATISTIEKEN

Designers

Inzendingen per wedstrijd

wedstrijden totaal

ontwerpen totaal

%

Aanbevolen