Dé online markt voor grafisch ontwerp - Brandsupply

Brandsupply is dé online marktplaats voor grafisch ontwerp. Wij hebben gekeken, geluisterd, gevraagd, gedacht en geloven dat de uiterlijkheden van een bedrijf zorgen voor de first impression. Daarom is het belangrijk om je idee vanaf het begin goed te kleden.


Traditionele ontwerpbureaus bevinden zich door de hoge kosten vaak buiten het bereik van die ondernemer, vereniging of stichting met dat pracht idee. En die neef of kennis is wel handig met een computer, maar heeft hij nou echt verstand van grafisch ontwerp en branding?

Dat probleem werd onze ambitie. Wij denken namelijk dat dit anders kan. Wij helpen start-ups, mkb-ers en verenigingen & stichtingen toegang te krijgen tot professioneel grafisch ontwerp. Brandsupply brengt online vraag en aanbod op het gebied van logo ontwerp,   huisstijl ontwerpwebdesignadvertenties en meer bij elkaar. Daarnaast helpen wij creativiteit buiten de gebaande paden te treden   door designers een kans te geven online hun grafisch ontwerpen aan te bieden.  
Zijn wij wereldverbeteraars? Nee, wij hebben een missie waar we trots op zijn. 
Every brand has a story, we are honoured helping you write down the first page.


Team Brandsupply 

 

brandsupply grafisch ontwerp


Het team : 

 


Orlando Founder

Orlando Kreileman

CEO / Founder

Na het volgen van een Master Business Administration en een postdoctorale studie heeft Orlando via een aantal ervaringsrijke jaren in het marketing management bij een grote multinational zijn weg naar het ondernemerschap gevonden. Als CEO houdt hij zich voornamelijk bezig met de strategie en dagelijkse leiding van het bedrijf. ‘Door de, letterlijk, grenzeloze mogelijkheden van het internet kunnen wij met een internationaal team een oplossing bieden voor ondernemers en creatieven in binnen- en buitenland. Dat verrijkt je zowel zakelijk als privé!
Orlando komt uit Amsterdam, surft niet alleen graag op het web maar ook in de zee en houdt verder van snowboarden en literatuur! 

 


Floris Country manager Netherlands

Floris Wagenaar

 COO

Floris werkt sinds de zomer van 2011 bij Brandsupply. De vacature Community manager Nederland kwam vrij door de internationale uitbreiding op het moment dat Floris net zijn studie Media Informatie & Communicatie had afgerond. Met een vuurdoop in de mêlee van e-mails en telefoontjes van de Customer service was er weinig tijd om te wennen en is hij snel in het Brandsupply team opgenomen.Als hij niet aan het werk is, is Floris aan het voetballen of als stadsnomade door de Amsterdamse straten aan het slenteren, op zoek naar vertier. Ondanks een communicatie opleiding is hij tijdens het werk vaak niet aanspreekbaar door de beats die menig dj via zijn headset door zijn oren blaast. Als de reactie op uw mail uitblijft is hij waarschijnlijk een potje aan het pingpongen tegen een collega. Onze excuses daarvoor.

 


Esmee country manager Nederland

Esmee van der Veen

Community Manager Nederland

In de afronding van haar studie Communicatie- en informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit van Groningen wilde Esmee het avontuur aan te gaan. Ze besloot te verhuizen van Groningen naar Amsterdam en versterkt het team van Brandsupply in de functie van Community Manager Nederland. Ze combineert werken met leren en gaat nog elke maandag op en neer naar Groningen om de laatste vakken af te ronden. Als ze niet aan het studeren of aan het werk is, dan vind je haar in de sportschool fanatiek de gewichten heen en weer slingeren of hardlopend in het Amsterdamse Bos.

 

 

 


Simon, Country manager Duitsland

Thayalan Putra 

Community Manager Duitsland 

Thay heeft Media & Economie gestudeerd en was op zoek naar een baan waarbij hij alles wat hij geleerd heeft toe te passen op het werkveld. De drang om inzicht te verkrijgen in het reilen en zeilen van een jong, innovatief mediabedrijf leidde hem naar Brandsupply. Naast zijn nieuwsgierigheid, is muziek zijn grootste liefde. Als Thay vrij is, en niet voor de duizendste keer Breaking Bad kijkt, op internet aan het surfen is, of met zijn vrienden aan het chillen is, zit hij urenlang muziek te produceren achter zijn computer.  

 

 


Simon, Country manager Duitsland

Robert Gutounig 

Community Manager Oostenrijk 

Robert heeft zijn passie voor digitale media al enige tijd geleden ontdekt en deze passie is er naar verloop van tijd niet minder op geworden. Hij heeft gewerkt als project manager voor New Media in Oostenrijk en hield zich in zijn vrije tijd bezig met abstracte onderwerpen zoals media filosofieën. Nadat hij het expat bestaan ontdekte in Italië en Luxemburg, was Robert toe aan de volgende stap en verhuisde hij naar de wereldstad Amsterdam. Als community manager van Brandsupply Oostenrijk heeft Robert zich volledig gestort op het onderhouden van contact met klanten en ontwerpers via social media. Als Robert niet online is, is hij waarschijnlijk een boek aan het lezen, aan het snowboarden of tijd aan het doorbrengen met zijn charmante vriendin.  

 

 


Katharina Communication manager

Alexandre Bouard

Community Manager Frankrijk

Alex genoot zijn studie aan de KEDGE Business School in Frankrijk. Na gewerkt te hebben bij enkele grote multinationals in Parijs, wilde Alex ervaren hoe het is om bij een jong online bedrijf te werken en kwam hij uit bij Brandsupply. Zowel Amsterdam als Brandsupply sloten direct goed aan bij zijn grootste passie, design. Verder houdt Alex van tennis en basketbal, op zoek gaan naar de beste burger in elke stad die hij aandoet en uitgaan met vrienden. Als hij niet achter zijn toetsenbord zit, probeert hij vast op het basketbalveld zijn befaamde “magische schot” terug te krijgen.

 

 


Radoš Country manager Serbia

Rados Culibrk

Country Manager Servië

Rados is sinds de opening in Servië in maart 2012 member van het Brandsupply team. Nadat hij een graad in marketing en economie behaalde ging hij aan de slag als marketing manager bij een reclamebureau in Belgrado. Daarnaast deed hij bij diverse bedrijven ervaring op als projectmanager en business development manager.Sinds hij voor Brandsupply werkt komt hij steeds meer achter zijn passie voor marketing, reclame en internet. Wanneer hij niet op kantoor is zit hij in één van zijn favoriete clubs. Op maandag is Rados verantwoordelijk voor één zak koffiebonen!


Raad van Advies :

 


Jérémie Country manager Frankrijk

Brian Hirman

RvA

Brian Hirman zit in de Raad van Advies en is investeerder in Brandsupply. Brian is als serie-ondernemer, investeerder en adviseur betrokken bij diverse digitale bedrijven. Tot eind 2009 was Brian Hirman CEO van Isobar Nederland, het internationale full service digitale bureaunetwerk waar hij in 2006 zijn interactieve marketingbureau Bookmark aan verkocht. Brian is sinds 1992 actief binnen de digitale media en marketingindustrie. 

LinkedIn profiel

 

 

Social Network