NIeuw Print ontwerp?

Op zoek naar een nieuw print ontwerp? wil je kunnen kiezen uit vele verschillende print ontwerpen tegen een zelf gekozen budget? Dan ben je op brandsupply.nl aan het juiste adres! Velen gingen u voor en hebben hun gedrukte media laten ontwerpen via onze website!

Hoe het Werkt

1
Start een wedstrijd

Beschrijf in enkele minuten wat u nodig heeft en welke prijs u daarvoor wilt betalen. Wij starten direct de wedstrijd onder duizenden designers.

2
Ontvang vele ontwerpen

De designers gaan aan de slag. U zult vele ontwerpen op maat ontvangen. Geef feedback en werk samen aan uw droomontwerp.

3
Kies uw nieuwe ontwerp

Kies een winnaar en ontvang de files en rechten zodat u direct verder kunt. De winnende designer ontvangt het prijzengeld.

Logo laten ontwerpen? Start een ontwerpwedstrijd en kies uw nieuwe logo ontwerp uit tientallen inzendingen!

Overal om ons heen zien we print ontwerp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan advertenties, tijdschriften, brochures etc. Veel
bedrijven van zzp´er tot aan multinational gebruiken allerlei vormen van print ontwerp, oftewel gedrukte communicatie-
en promotiemiddelen. Print ontwerpen kunnen gebruikt worden om bestaande relaties met klanten te versterken of intensiveren maar ook is print ontwerp met z´n vele verschijningsvormen ideaal inzetbaar als acquisitiemiddel.
Naar wat voor type gedrukt ontwerp u ook op zoek bent, de ontwerpers van Brandsupply zullen met veel enthousiasme aan het werk gaan om een ontwerp te leveren dat aansluit bij uw behoeften.

Klanten aan het woord...

Saskia Velthuizen Secretaresse Totaal

Mijn ontwerpwedstrijd leverde wel 60 logo ontwerpen op. Normaal kun je maar uit twee of drie grafisch ontwerpen kiezen. Dan moet er maar net iets bij zitten dat je aanspreekt. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo en het wedstrijdverloop!

Stéphan Raway RS1 Racing Events

Ik heb een logo laten ontwerpen en ben heel tevreden met het verloop en het eindresultaat van mijn wedstrijd.

Zoveel goede inzendingen dat het moeilijk was om een keuze te maken.
Ik zal zeker nog een beroep doen op jullie diensten in de toekomst!

 

Peter Dombret BPositive Wear

Wij zijn heel erg opgetogen met het eindresultaat. Dit hadden wij nooit zelf kunnen bedenken. Echt een super methode en het wordt een kanjer van een Brand. Dikke pluim voor jullie initiatief en mogelijkheden die jullie hiermee creëren. Ik was heel sceptisch, maar daar wil ik voor getuigen dat je dat niet hoeft te zijn.

STATISTIEKEN

Designers

Inzendingen per wedstrijd

wedstrijden totaal

ontwerpen totaal

%

Aanbevolen