Nieuw Website ontwerp?

Op onze website kun je duizenden webdesigners laten nadenken over een website ontwerp. In plaats van 1 ontwerp tegen hoge kosten ontvang je vele website ontwerpen tegen een zelf gekozen budget. Vele ondernemers, verenigingen en stichtingen gingen je voor en lieten hun website ontwerpen via Brandsupply.

Hoe het Werkt

1
Start een wedstrijd

Beschrijf in enkele minuten wat u nodig heeft en welke prijs u daarvoor wilt betalen. Wij starten direct de wedstrijd onder duizenden designers.

2
Ontvang vele ontwerpen

De designers gaan aan de slag. U zult vele ontwerpen op maat ontvangen. Geef feedback en werk samen aan uw droomontwerp.

3
Kies uw nieuwe ontwerp

Kies een winnaar en ontvang de files en rechten zodat u direct verder kunt. De winnende designer ontvangt het prijzengeld.

Logo laten ontwerpen? Start een ontwerpwedstrijd en kies uw nieuwe logo ontwerp uit tientallen inzendingen!

Een goede website is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Voor veel bedrijven betekent een website een virtueel visitekaartje of zelfs een afzetkanaal. Een website dient informatief te zijn en makkelijk in gebruik. Het is dan ook van belang dat aan deze twee zaken veel aandacht wordt besteedt tijdens het website ontwerp. Een website ontwerpen is een professionele klus die de inzet van een webdesigner vereist. Als men eenmaal een website ontwerp heeft kan men op basis daarvan de website laten programmeren.

Klanten aan het woord...

Peter Dombret BPositive Wear

Wij zijn heel erg opgetogen met het eindresultaat. Dit hadden wij nooit zelf kunnen bedenken. Echt een super methode en het wordt een kanjer van een Brand. Dikke pluim voor jullie initiatief en mogelijkheden die jullie hiermee creëren. Ik was heel sceptisch, maar daar wil ik voor getuigen dat je dat niet hoeft te zijn.

Stéphan Raway RS1 Racing Events

Ik heb een logo laten ontwerpen en ben heel tevreden met het verloop en het eindresultaat van mijn wedstrijd.

Zoveel goede inzendingen dat het moeilijk was om een keuze te maken.
Ik zal zeker nog een beroep doen op jullie diensten in de toekomst!

 

Saskia Velthuizen Secretaresse Totaal

Mijn ontwerpwedstrijd leverde wel 60 logo ontwerpen op. Normaal kun je maar uit twee of drie grafisch ontwerpen kiezen. Dan moet er maar net iets bij zitten dat je aanspreekt. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo en het wedstrijdverloop!

STATISTIEKEN

Designers

Inzendingen per wedstrijd

wedstrijden totaal

ontwerpen totaal

%

Aanbevolen