Nieuw Logo ontwerp?

Start je eigen ontwerpwedstrijd waarbij je duizenden ontwerpers mee laat denken over je nieuwe logo ontwerp. Je bepaalt zelf de prijs en ontvangt niet 1 of 2 voorstellen (zoals bij een traditioneel bureau) maar tientallen ontwerpen waaruit je zelf kunt kiezen! Je betaalt de award alleen als je daadwerkelijk een winnaar kiest. Vele bedrijven gingen je voor en hebben hun logo laten ontwerpen via onze website!

 

Hoe het Werkt

1
Start een wedstrijd

Beschrijf in enkele minuten wat u nodig heeft en welke prijs u daarvoor wilt betalen. Wij starten direct de wedstrijd onder duizenden designers.

2
Ontvang vele ontwerpen

De designers gaan aan de slag. U zult vele ontwerpen op maat ontvangen. Geef feedback en werk samen aan uw droomontwerp.

3
Kies uw nieuwe ontwerp

Kies een winnaar en ontvang de files en rechten zodat u direct verder kunt. De winnende designer ontvangt het prijzengeld.

Logo laten ontwerpen? Start een ontwerpwedstrijd en kies uw nieuwe logo ontwerp uit tientallen inzendingen!

Elk zichzelf respecterend bedrijf heeft er één; een logo. Vaak lijkt het niet meer dan een combinatie van een afbeelding en één of enkele woorden. Een logo is echter veel meer dan dat. Althans dat zou het moeten zijn. Een goed logo is een consistente, professionele presentatie van het bedrijf.

Uit onderzoek blijkt dat wanneer men aan een merk denkt het eerste wat in personen op komt het beeldmerk en de naam/het logo is. Hoe zorg je er nu voor dat je bedrijf een positieve associatie oproept? Door een logo te voeren dat krachtig en herkenbaar is en stabiliteit uitstraalt. Vertrouwen is wat consumenten in deze dagen nodig hebben en dat ontstaat door een goede beleving die herhaalt dient te worden. Een sterk logo ontwerp vormt daarbij een belangrijke factor en is ook nog eens makkelijk te beïnvloeden.   

Klanten aan het woord...

Saskia Velthuizen Secretaresse Totaal

Mijn ontwerpwedstrijd leverde wel 60 logo ontwerpen op. Normaal kun je maar uit twee of drie grafisch ontwerpen kiezen. Dan moet er maar net iets bij zitten dat je aanspreekt. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo en het wedstrijdverloop!

Stéphan Raway RS1 Racing Events

Ik heb een logo laten ontwerpen en ben heel tevreden met het verloop en het eindresultaat van mijn wedstrijd.

Zoveel goede inzendingen dat het moeilijk was om een keuze te maken.
Ik zal zeker nog een beroep doen op jullie diensten in de toekomst!

 

Peter Dombret BPositive Wear

Wij zijn heel erg opgetogen met het eindresultaat. Dit hadden wij nooit zelf kunnen bedenken. Echt een super methode en het wordt een kanjer van een Brand. Dikke pluim voor jullie initiatief en mogelijkheden die jullie hiermee creëren. Ik was heel sceptisch, maar daar wil ik voor getuigen dat je dat niet hoeft te zijn.

STATISTIEKEN

Designers

Inzendingen per wedstrijd

wedstrijden totaal

ontwerpen totaal

%

Aanbevolen