Conceptnaam baselines voor culinaire activiteiten
Wedstrijd gegevens:
- Wedstrijd van: Brunodethier
- Categorie: Bedrijfsnaam
- Totaal budget: € 260.00
- Datum start : 11-03-2022 20:42
- Datum einde : 18-03-2022 20:40
- Status : Beëindigd
- Relevante bestanden: Geen
-
Beschikbare talen:
- Aantal inzendingen: 103
-
Respons opdrachtgever:
laag hoog
Behoefte:
We zijn op zoek naar de naam van een concept waar 2 activiteiten (2 baselines) onder kunnen vallen. Ook graag ideetjes voor de 2 baselines.
Het is belangrijk dat de vlag de lading dekt, dat de naam duidelijk weergeeft wat het aanbod inhoudt.
Concept = kapstok, bedrijfsnaam en naam website waar volgende activiteiten onder vallen.
Baseline 1 = Traiteur / Exclusieve homecooking. Verfijnde gerechten, gastronomie, pure producten. Alles voor uw feest aan huis gebracht.
Baseline 2 = Ervaren chefkok in te schakelen op freelance basis. Voor eenmalige ondersteuning voor een feest of in nood of voor hulp op structurele basis. Freelance kok die komt koken in uw zaak
Context:
Bruno heeft bijna 20 jaar zijn eigen restaurant gerund (Laurus), waar hij pure, verfijnde gerechten serveerde. Zijn culinaire producten werden meermaals bekroond met een Gault Millau score van 13/20. Sinds enkele jaren ondersteunt Bruno, als geschoolde chef-kok, op freelance basis verschillende (gekende) restaurants in de regio.
Naam van het concept:
Belangrijk dat de naam van het concept duidelijk maakt waar het over gaat
Eventueel een vermelding naar ‘Bruno’ zijn voornaam
Belangrijk dat de 2 baselines afzonderlijk onder de conceptnaam gebruikt kunnen worden
Liefst geen al te lange conceptnaam
Het is belangrijk dat de vlag de lading dekt, dat de naam duidelijk weergeeft wat het aanbod inhoudt.
Concept = kapstok, bedrijfsnaam en naam website waar volgende activiteiten onder vallen.
Baseline 1 = Traiteur / Exclusieve homecooking. Verfijnde gerechten, gastronomie, pure producten. Alles voor uw feest aan huis gebracht.
Baseline 2 = Ervaren chefkok in te schakelen op freelance basis. Voor eenmalige ondersteuning voor een feest of in nood of voor hulp op structurele basis. Freelance kok die komt koken in uw zaak
Context:
Bruno heeft bijna 20 jaar zijn eigen restaurant gerund (Laurus), waar hij pure, verfijnde gerechten serveerde. Zijn culinaire producten werden meermaals bekroond met een Gault Millau score van 13/20. Sinds enkele jaren ondersteunt Bruno, als geschoolde chef-kok, op freelance basis verschillende (gekende) restaurants in de regio.
Naam van het concept:
Belangrijk dat de naam van het concept duidelijk maakt waar het over gaat
Eventueel een vermelding naar ‘Bruno’ zijn voornaam
Belangrijk dat de 2 baselines afzonderlijk onder de conceptnaam gebruikt kunnen worden
Liefst geen al te lange conceptnaam
Bedrijfsomschrijving:
Doelgroep:
Kleuren, favoriete logo's, must haves
Y-graphic design
-
-
Toelichting van de designer Y-graphic design:
Bruno D(o)ethier
- aan exclusieve homecooking (baseline 1)
- aan Freelance kookhulp
Zo krijg je met uw naam een compleet beeld van uw werkzaamheden, dat lukt niet iedereen :-) -
Y-graphic design zegt
eigenlijk staat er dus:
Bruno doet hier aan exclusieve homecooking
Bruno doet hier aan freelance kookhulp -
Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.
-