Ontwerp het logo en de huisstijl voor een nieuwe handelsonderneming!

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

  • Wedstrijd van: Kruidenier
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 419.00
  • Datum start : 24-03-2017 15:37
  • Datum einde : 31-03-2017 00:00
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 61
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ontwerp jij geheel nieuw en fris logo en een geheel nieuwe huisstijl voor een nieuw opgerichte handelsonderneming, genaamd: Handelsonderneming Dickie? Help jij ons aan een mooi en strak design?! Het gaat met name om handel in pallets, misschien een idee om terug te laten komen in het ontwerp. Dit is geen voorwaarde, we gaan voor het beste ontwerp!

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

michelle88
  • Logo & Huisstijl # 717006 voor Ontwerp het logo en de huisstijl voor een nieuwe handelsonderneming! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer michelle88:

      Ik heb de envelop wat aangepast. Het watermerk en het huisstijl element heb ik wat groter gemaakt zodat het wat opvallender is. Ik ben benieuwd of jullie de envelop nu wat minder saai vinden.

      Ik heb het visitekaartje, briefpapier en de envelop nu "los" van elkaar geplaatst zodat jullie ze afzonderlijk nog eens goed van elkaar kunnen zien.

      Als er nog iets is wat ik kan doen dan hoor ik het graag.

      Met vriendelijke groet,
      Michelle

    2. Kruidenier zegt :

      Ziet er keurig uit!

    3. michelle88 zegt

      Dank jullie wel!

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 716858 voor Ontwerp het logo en de huisstijl voor een nieuwe handelsonderneming! wedstrijd Klacht indienen
    1. Kruidenier zegt :

      Deze stijl vinden wij prachtig! Alleen de envelop doet een beetje saai aan, kan hier iets aan gedaan worden?

    2. Kruidenier zegt :

      En kunnen de gegevens door onszelf worden ingevuld na de wedstrijd?

    3. michelle88 zegt

      Bedankt voor de mooie beoordeling weer! Ik ga even nadenken over de envelop. Zoals al schreef moet ik rekening houden met de eisen die aan enveloppen worden gesteld en het moet wel in lijn zijn van de rest van de huisstijl. Ik kom er morgen op terug!

      De gegevens kunnen in theorie door jullie zelf worden ingevuld. In praktijk is dit echter wel lastig. Je moet bijvoorbeeld beschikken over het ontwerp programma wat ik gebruik en weten hoe je alles drukklaar moet aanleveren.
      Het is voor mij geen probleem om dit voor jullie na de wedstrijd te doen. Het is ook geen probleem wanneer jullie het niet 1, 2, 3 gaan drukken. Ik upload in dat geval gewoon de files zodat jullie die kunnen downloaden. Jullie keuren dan de upload vervolgens goed. Dan heb je in ieder geval alle files alvast en kunnen jullie bijvoorbeeld ook het logo alvast gebruiken. Wanneer jullie alle gegevens hebben en er klaar voor zijn om het te laten drukken, nemen jullie contact met mij op en dan zorg ik er voor dat alle gegevens ingevuld worden en maak ik de bestanden klaar voor de drukker.

      Met vriendelijke groet,
      Michelle

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 716857 voor Ontwerp het logo en de huisstijl voor een nieuwe handelsonderneming! wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 716856 voor Ontwerp het logo en de huisstijl voor een nieuwe handelsonderneming! wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 716855 voor Ontwerp het logo en de huisstijl voor een nieuwe handelsonderneming! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer michelle88:

      Bedankt voor de feedback! Ik heb op basis hiervan 4 aangepaste voorstellen voor de huisstijl gemaakt.

      Bij huisstijl 1 heb ik bij het briefpapier en envelop alleen een subtiel watermerk toegevoegd. Ook heb ik de achterkant van het briefpapier antraciet gemaakt met daarop het beeldmerk licht transparant.

      Huisstijl 2 heeft ook bij het briefpapier en envelop het watermerk. Het logo is geplaatst op een zwarte achtergrond, een brede "band". Ook heb ik hier gebruik gemaakt van groene lijnen om zo ook weer het groen extra terug te laten komen. Op de achterkant van het briefpapier heb ik het element wat ik ook op de andere uitingen gebruik, geplaatst. Rechtsboven het beeldmerk.

      Huisstijl 3 verschilt van huisstijl 2 door het ontbreken van de groene lijnen. De achterkant van het briefpapier is hetzelfde alleen is het huisstijl element licht transparant.

      Huisstijl 4 gebruikt ook een antraciete achtergrond voor het logo alleen dan op een andere manier. De achterkant van briefpapier is hetzelfde als bij huisstijl 2. Ook hier weer het watermerk.

      Het is natuurlijk ook mogelijk om bijvoorbeeld de achterkant van het briefpapier van een andere huisstijl te combineren met een andere huisstijl. Dus, stel voor dat u het achterkant huisstijl 1 mooi, maar u vindt de rest van huisstijl 2 mooier dan kan de achterkant van briefpapier van huisstijl 1 gebruikt worden voor de achterkant van het briefpapier van huisstijl 2. Ik hoop dat ik het zo duidelijk uitleg, haha. Mocht u vragen hierover hebben dan hoor ik het graag.

      Wat tenslotte misschien goed is om te weten, is dat er bij de envelop enkele dingen zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Zo mag de zogeheten indexzone (een strook van 140 mm bij 20 mm, rechtsonder) van PostNL niet bedrukt worden. Bij het drukken heeft u ook te maken met grijperwit. Dit is een strook van 11 mm, doorgaans bovenaan de envelop, welke niet bedrukt kan worden. Het is wel mogelijk om het grijperwit te verplaatsen naar links of rechts, maar dit moet wel expliciet vermeldt worden bij de drukker. Soms brengt dit ook extra kosten met zich mee. Dit betekend dus dat deze strook in ieder geval aan 1 kant vrij moet zijn van tekst, logo's, afbeeldingen, kleuren, etc. Wanneer hier geen rekening mee wordt gehouden, levert dit vervelende verrassingen (en extra kosten) op.

      Ik hoor weer graag wat u van de ontwerpen vindt.

      Met vriendelijke groet,
      Michelle

      PS: voor de beste weergave even klikken op de afbeeldingen

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 716302 voor Ontwerp het logo en de huisstijl voor een nieuwe handelsonderneming! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer michelle88:

      Voor de beste weergave, kunt u het beste even klikken op de afbeeldingen

    2. Kruidenier zegt :

      Mooi ontwerp! Wat ik mooi zou vinden is een eventueel (niet te opvallend) watermerk op de envelop en op het briefpapier en deze mogen wel iets meer kleur hebben dan alleen wit! Verder een zeer interessant ontwerp!

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 716301 voor Ontwerp het logo en de huisstijl voor een nieuwe handelsonderneming! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer michelle88:

      Wow, bedankt voor de positieve beoordeling!

      Ik heb een huisstijl gemaakt voor het eerste logo en voor het nieuwe logo.

      Bij de huisstijl voor het eerste logo heb ik er voor gekozen om het beeldmerk overal terug te laten komen. Bij de envelop heb je te maken met de indexzone; een strook rechts onderin die niet bedrukt mag worden. Ik kan dus niet de strook daar laten doorlopen zoals dit wel het geval is bij het briefpapier. Bij het visitekaartje heb ik voor de achterkant heel subtiel een hout relief toegepast.

      Bij de huisstijl voor het tweede logo heb ik de vierkantjes terug laten komen in de huisstijl. Bij het visitekaartje heb ik het hout relief niet gebruikt, maar mochten jullie dit mooi vinden dan kan het natuurlijk hier ook toegepast worden.

      Ik hoor weer graag wat jullie van de ontwerpen vinden.

      Met vriendelijke groet,
      Michelle

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 716046 voor Ontwerp het logo en de huisstijl voor een nieuwe handelsonderneming! wedstrijd Klacht indienen
    1. Kruidenier zegt :

      Dit logo spreekt ons erg aan! We zij benieuwd naar de huisstijl! Misschien dat je één versie kan maken met dit logo, en één versie met het oude ontwerp met de pallet achter het logo.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 716045 voor Ontwerp het logo en de huisstijl voor een nieuwe handelsonderneming! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer michelle88:

      Bedankt voor de enthousiaste reactie en de beoordeling!

      Natuurlijk kan het pallet ook weggehaald worden. Ik heb nu een logo gemaakt met alleen het monogram. Ook heb ik nog een nieuw logo gemaakt wat geïnspireerd is om het eerste logo. Op deze manier kan er ook in het beeldmerk gewerkt worden met twee kleuren.

      Morgen zal ik de ontwerpen voor de huisstijl uploaden.

      Met vriendelijke groet,
      Michelle

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 715792 voor Ontwerp het logo en de huisstijl voor een nieuwe handelsonderneming! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer michelle88:

      Beste opdrachtgever,

      Bij deze mijn inzending voor uw wedstrijd. Een strak en modern logo. Het beeldmerk bestaat uit een pallet (vanaf de bovenkant gezien) met daarin een monogram van uw initialen. Dit monogram zou u ook eventueel los kunnen gebruiken. Het bijpassende lettertype is ook strak.

      Voor de kleuren heb ik gekozen voor antraciet met een klein beetje groen. Het groen geeft een lekker fris tintje aan het logo. Ook heb ik een geheel witte variant gemaakt. Mochten er andere kleuren zijn die uw voorkeur hebben dan kan dat natuurlijk ook.

      Mocht dit logo aanspreken dan kan ik verder gaan met de ontwikkeling van de huisstijl. Ik hoor dan ook graag wat u van het logo vindt.

      Met vriendelijke groet,
      Michelle

    2. Kruidenier zegt :

      Ontzettend leuk logo! Is er ook een mogelijkheid voor een ontwerp waar de pallet voor iets anders wordt vervangen of weggelaten? Ik ben erg nieuwsgierig naar de huisstijl!

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network